Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Søn af selvstændig murer, lærerplads hos større murerfirma efter endt skolegang og svendebrev i hånden 4 år senere. Det har altid ligget i kortene, at det var den vej, jeg skulle gå. Altid af interesse og aldrig af tvang.


Startede i april, 2015 som selvstændig murermester efter mere end 15 års erfaring i byggebranchen. Jeg har altid haft ønsket om at starte egen virksomhed og har nu taget springet! Man søger efter det perfekte tidspunkt at udleve sine drømme, vurderer for/imod livet som selvstændig og slår til, når muligheden byder sig.


Jeg har kun mig selv på lønningslisten. Det vil dermed også sige, at jeg selv står 100% inde for det arbejde, der bliver udført. Intet mellemled og dermed mindre risiko for misforståelser. Samarbejder med flere lokale håndværksmestre, så har du et projekt, der strækker sig over andre faggrupper, så kan jeg også være behjælpelig med at samle enderne.

Hvem er jeg?

#årgang1980 #gift #fartiltre #drenge #næstegeneration #familiefar #gug #sofusbustervilly #9210 #byggetmitegethus #jyde #oprindeligmidtogvestjyde #nordjyde #isnart15år #talermeddialekt #ordenssans #troværdig #renlig #akkurat #velklædt #nyvasketbil #miljøvenlig #innovativ #grønmurer #synligilokalområdet #engodstartpådagen